Ρίχνει βόμβα μεγατόνων η NOVA: Έκλεισε τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Ρίχνει βόμβα μεγατόνων η NOVA: Έκλεισε τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

H... αθλητική μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός.

Μία σπουδαία «μεταγραφή» για την επάνδρωση του αθλητικού της τμήματος έκανε η Nova μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του πιο δημοφιλούς πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του κόσμου, της Premier League, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Η συνδρομητική τηλεόραση έκανε, ως γνωστόν, δικά της τα δικαιώματα των αγώνων ποδοσφαίρου του Νησιού (οι οποίοι, θυμίζουμε, μέχρι και φέτος βρίσκονταν στην Cosmote TV) για τα επόμενα 6 χρόνια και αυτός ήταν ο λόγος για τη… μετάβαση του κ. Σωτηρακόπουλου από το ένα κανάλι στο άλλο.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο δημοφιλής σπορτκάστερ πάει «πακέτο» με την Premier League και ενημέρωσε τον σταθμό που εργαζόταν μέχρι πρότινος για την πρόθεσή του να συνεχίσει στην Nova, κάτι που έγινε αποδεκτό. Μην ξεχνάμε πως και στην Cosmote είχε υπογράψει όταν η πλατφόρμα έκανε προ ετών δικό της το πακέτο μεταδόσεων του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia.com.gr  λένε ότι θα ξεκινήσει άμεσα, από το καλοκαίρι, σε μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, κάτι που σημαίνει πως δε θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Champions League που συνεχίζει στην Cosmote.

Οι κινήσεις ενίσχυσης του νέου αθλητικού τμήματος της Nova δε σταματούν εκεί, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει δύο ακόμα πολύ σπουδαία ονόματα αθλητικογράφων και παρουσιαστών, επίσης αγαπημένους από τις περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων, δείχνοντας ότι τη νέα χρονιά θα την βρει αρκετά ενισχυμένη στον «Βασιλιά των σπορ».

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως η CosmoteTV θα μείνει άπραγη: το αθλητικό της πακέτο για την σεζόν 2022-2023 παραμένει άκρως ελκυστικό, με την Serie A, πολλές ομάδες της Superleague (μεταξύ αυτών, πλέον, και ο Ολυμπιακός, πέραν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού), την Φόρμουλα 1 και το MotoGP, το ΝΒΑ, πλείστα όσα τουρνουά τένις (Masters, 500άρια και 250άρια) ανδρών και γυναικών, μαζί, φυσικά, με το Champions League, το Europa και το Conference και πολλά ακόμη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.