Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα»: Η ανάρτηση του Μπογδάνου για την Ακρίτα που έβαλε τέλος στην κόντρα τους (Pic)

«Ανακωχή» ανάμεσα στις δύο πλευρές... για την ώρα.

Η ιστορία ανάμεσα στην σεναριογράφο και δημοσιογράφο και τον νυν βουλευτή και πρώην δημοσιογράφο, γνωστή: η Έλενα Ακρίτα προ ημερών έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «Μπαίνουν σ’ ένα μπαρ τρεις άνθρωποι κι ένας Μπογδάνος», με τον δεύτερο να της «απαντά» κάνοντάς της μήνυση.

Η συνέχεια, λοιπόν, αναμενόταν να παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες, όταν θα εκδικαζόταν η υπόθεση.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) είχαμε… ανατροπή δεδομένων, μιας και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε να αποσύρει τη μήνυσή του. Ο λόγος; Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter, είναι το γεγονός πως η Έλενα Ακρίτα πάσχει (όπως ανοιχτά έχει παραδεχτεί η ίδια) από κατάθλιψη και ότι ο ίδιος δεν το γνώριζε πριν ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, η Ακρίτα φρόντισε να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολιάζοντας στο προφίλ της την απόφαση αυτή. Μάλιστα, αφού ευχαρίστησε- στο περίπου…- τον Μπογδάνο για το ενδιαφέρον του, φρόντισε να ρίξει και… μπηχτές για τον «πωλητή νανογιλέκων» (σ.σ. εννοεί τον Άδωνι Γεωργιάδη), γράφοντας:

Κύριε Μπογδάνε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε για μένα. Κατάθλιψη έχει η μισή Ελλάδα απλώς δεν το ξέρει. Εγω και το γνωρίζω και ακολουθώ πίστα τις οδηγίες του γιατρού μου. Έκανα το ‘outing’ πριν πέντε χρόνια κι έκτοτε βοηθώ όπως και όσο μπορώ άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Και πιστέψτε με, είναι πολλοί εκείνοι που δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν στο περιβάλλον τους πόσω μάλλον στον εαυτό τους.

Τουλάχιστον εσείς κατανοείτε ότι η κατάθλιψη δεν έχει την παραμικρή σχέση με ακαταλόγιστο και με ‘άρρωστα μυαλά’ όπως νομίζει ο πωλητής νανογιλέκων. Εμείς οι διεγνωσμενοι καταθλιπτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας: ίσως γιατί δεν την θεωρούμε αυτονόητη και δίνουμε καθημερινά τη μάχη.
Δεν υπάρχει ‘ακαταλόγιστο’, υπάρχει μόνο ο αγώνας κατά της υποτροπής – που πολύ συχνά τον χάνουμε και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός, είμαστε δυνατοί και σκληραγωγημένοι λόγω τη νόσου μας.

Σάς διαβεβαιώ λοιπόν πως, δόξα τω Θεώ τα εχω τετρακόσια. Συνεπώς, η συνέχεια στην δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από μια διεγνωσμένη νόσο που δεν υποβαθμίζει ούτε την ποιότητα ζωής ούτε τις νοητικές μου λειτουργίες.

«Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα»: Η ανάρτηση του Μπογδάνου για την Ακρίτα που έβαλε τέλος στην κόντρα τους (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.