Από τον ΣΚΑΪ, στο OPEN! Ποια εκπομπή... άλλαξε χέρια;

Έκανε την ανατροπή το OPEN…

Ανανεώσεις σε σημαντικές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς στο Open έχουν ήδη ξεκινήσει, πριν από το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, με κάποια πρόσωπα να αποχωρούν για άλλες τηλεοπτικές στέγες, ενώ σημαντικές παραγωγές του σταθμού παίρνουν το πράσινο φως για τον Σεπτέμβριο.

Μπορεί στην ενημέρωση να υπάρχουν αποχωρήσεις ονομάτων όπως ο Άκης Παυλόπουλος και η Φαίη Μαυραγάνη, τα οποία αναμένεται να αντικατασταθούν από δημοσιογράφους νετός σταθμού ή μεταγραφές του καλοκαιριού, στη ψυχαγωγία όμως παρατηρείται μία ικανοποίηση και σταθερότητα η οποία μεταφράζεται σε ανανεώσεις.

Το μαγκαζίνο «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με παρουσιάστρια τη Μάριον Μιχελιδάκη δεν αλλάζει τηλεοπτική στέγη, όπως όλα δείχνουν, το ίδιο και το «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα. Η εκπομπή γίνεται όλο και καλύτερη όσο περνάει ο καιρό όπως ακριβώς γίνεται με ακόμα μία εκπομπή, αυτή του Σαββατοκύριακου «ΟΡΕΝ Weekend» με την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο στο Open και αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία της με το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24.gr.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.