«Στο σπίτι»: Ποιους καλλιτέχνες θα ακούσουμε στη νέα τηλεοπτική συναυλία του Mega

Στο Mega ο Κώστας Κατσουράνης

Το ερχόμενο Σάββατο.

Το προσεχές Σάββατο 1 Αυγούστου θα καλυφθούν live από το Mega o τελικόw του Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ – Τσέλσι και το κλασικό ντέρμπι Μπενφίκα-Πόρτο για το τρόπαιο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Το κανάλι προγραμμάτισε και ειδικές εκπομπές. Για το ματς του «Γουέμπλεϊ» (η σέντρα στις 19:00) θα σχολιάσει ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος από την Αγγλία, ο Έλληνας ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές σε Premier League και Championship.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 22:45 το Μπενφίκα – Πόρτο. Και καλεσμένος, δίπλα στον Αντώνη Κατσαρό στο στούντιο για να σχολιάσει, θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, που έχει φορέσει τη φανέλα των «αετών» της Λισσαβώνας.

Η παρουσία του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, αν μη τι άλλο ξενίζει, εννέα χρόνια μετά το αξέχαστο ματς του «Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη», που εν πολλοίς έκρινε τον τίτλο ενώ έγιναν viral τα βίντεο του Τζιμπρίλ Σισέ και του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Τότε, 19 Φεβρουαρίου 2011, πριν το ματς του Καραϊσκάκη, η διαφορά που χώριζε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό από τον δεύτερο Παναθηναϊκό ήταν 7 βαθμοί αλλά ο τίτλος ήταν ανοιχτός και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύσκολο πρόγραμμα ως τέλους. Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Μιραλάς, αργότερα ο Καλόπουλος καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Νίνη στον Τοροσίδη, αντί για πέναλτι υπέρ του «τριφυλλιού» για χέρι και στο 58’ ισοφάρισε ο Λέτο.

Και, στο 82ο λεπτό, το… έπος: κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έκανε κάνει το γύρισμα μετά την κακή απομάκρυνση του Πάρντο κι ο Κατσουράνης στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ είναι κανονικό αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ από υπόδειξη του επόπτη Σαραϊδάρη αν και ο Κατσουράνης καλυπτόταν από τέσσερις (!) παίκτες του Ολυμπιακού.

Και μετά το ματς έλαβαν χώρα αλήστου μνήμης σκηνές και δηλώσεις ενώ ο Τζιμπούρ είχε κάνει το 2-1 στις καθυστερήσεις κι ενώ ο Πάντελιτς ήταν σε θέση οφσάιντ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.