Κι όμως φέτος έχει… Μουντιάλ (και μεταδίδεται)

Κι όμως φέτος έχει… Μουντιάλ (και μεταδίδεται)

Ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιουλίου

Ήταν από τις διοργανώσεις που, φυσικά, διέκοψε ο κορωνοϊός. Και είναι από τα πλέον εμπορικά τουρνουά παγκοσμίως! Δίχως υπερβολή.

Η πανδημία σταμάτησε λοιπόν τη σεζόν του σνούκερ λίγο πριν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου, που ετησίως διεξάγεται στο θέατρο «Crucible» του Σέφιλντ, κάθε Μάιο. Με τα χίλια ζόρια λοιπόν, με τροποποιήσεις άλλων τουρνουά, βγήκε το καλεντάρι στο σπορ που λατρεύεται σε πολλές χώρες στον κόσμο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ 2020 ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιουλίου – και θα διαρκέσει ως και τις 16 Αυγούστου.

Η κλήρωση, μετά τη διεξαγωγή των προκριματικών τα τελευταία 24ωρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα και ανέδειξε αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Όλα τα ματς μεταδίδονται από το Eurosport, το Eurosport 2 και το Eurosport Player.

Κι όμως φέτος έχει… Μουντιάλ (και μεταδίδεται)

Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών του αθλήματος, Ρόνι Ο’Σάλιβαν, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Ταϊλανδό Τεπτσάγια Αν-Νου, ο κάτοχος του τίτλου Τζαντ Τραμπ θα παίξει ενάντια στον Τομ Φορντ και ο χαμένος των τριών τελευταίων… μουντιαλικών τελικών, Τζον Χίγκινς, βρίσκει απέναντί του τον δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά, Μάθιου Στίβενς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.