«Δεν είναι Αρκάς αυτό το χάλι»: Η απάντηση του Αρκά σε σχόλιο για το «πιο ανέμπνευστο» σκίτσο του (Pics)

«Μπορεί να μην ξεκαρδιζόμαστε, αλλά…»: Το συγκινητικό μήνυμα στον Αρκά που έγινε viral σε δύο λεπτά (Pics)

Μια διαφορετική προσέγγιση...

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, μιλάμε για τον τύπο που έχει γράψει τα «Ξυπνάς μέσα μου το ζώο», τις «Χαμηλές Πτήσεις», την «Ζωή Μετά», έχει κάνει συνεργασίες με όλα τα μεγάλα περιοδικά και τις εφημερίδες της Ελλάδας και που, εδώ και λίγα χρόνια, σαρώνει και στο ίντερνετ, μιας και η σελίδα του στο Facebook αριθμεί πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη.

Ο λόγος, φυσικά, για τον πασίγνωστο Αρκά, ο οποίος δικαίως μπορεί να λέει πως είναι ο πιο διάσημος και πετυχημένος σκιτσογράφος που «γέννησε» ποτέ η Ελλάδα.

Ο Αρκάς λατρεύεται από δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ωστόσο την τελευταία πενταετία έχει αποκτήσει και κάποιους… haters. Ο λόγος, απλός: τα «Παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», στα οποία ο Αρκάς έκανε φουλ «επίθεση» στον Αλέξη Τσίπρα οδήγησαν πολλούς από τους φαν του να πουν πως έχασε την αντικειμενικότητά του και ότι, ως εκ τούτου, «πρόδωσε» τους ακολούθους του.

Εσχάτως, μάλιστα, δε είναι λίγοι αυτοί που βρίσκουν τις ιστορίες του μικρού Θανασάκη που έχει ερωτευτεί την Σίσσυ (ή, για να είμαστε στο πνεύμα του σκιτσογράφου «Θαναθάκηθ» και «Θίθθυ») ανέμπνευστες και πολύ κατώτερες του πρότερου επιπέδου του δημιουργού. Αρκετοί γράφουν κάτω από κάθε ποστάρισμα πως τους λείπει το βιτριολικό χιούμορ του Αρκά και ότι αδημονούν να το δουν να επιστρέφει στην… σκηνή.

«Μπορεί να μην ξεκαρδιζόμαστε, αλλά...»: Το συγκινητικό μήνυμα στον Αρκά που έγινε viral σε δύο λεπτά (Pics)

Ωστόσο, μία φαν του καλλιτέχνη έγραψε πριν λίγες μέρες ένα μήνυμα στην σελίδα, το οποίο οι διαχειριστές της κοινοποίησαν δημοσίως. Σ’ αυτό, η γυναίκα έγραφε πως μπορεί οι ιστορίες του Θανασάκη να μην είναι ξεκαρδιστικές όπως άλλες δουλειές του Αρκά, όμως παρουσίαζε μια οπτική γωνία που ελάχιστοι είχαν σκεφτεί.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό ποστ- το οποίο σάρωσε σε likes, reactions και shares- και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

«Μπορεί να μην ξεκαρδιζόμαστε, αλλά...»: Το συγκινητικό μήνυμα στον Αρκά που έγινε viral σε δύο λεπτά (Pics)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.