Μας κάνουν πλάκα, δεν εξηγείται…

Μας κάνουν πλάκα, δεν εξηγείται…

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών η Γκαγκάκη.

Θυμάστε την Κατερίνα Γκαγκάκη που ως μέλος του πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, γελούσε ειρωνικά και έκανε σεξιστικά σχόλια για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί φοιτήτρια που διάβαζε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ τον Οκτώβριο του 2019;

Με σχόλια του τύπου «εκτοξεύτηκε ένα μέτρο;» ή «έσταζε το ταβάνι;». Live, στην τηλεόραση. Και το κανάλι τιμωρήθηκε, με βαρύ πρόστιμο από το ΕΣΡ, και η εκπομπή… κόπηκε ενώ οι περισσότεροι απολύθηκαν, πλην του Λιάγκα που έχει συμβόλαιο και στο κανάλι εξετάσουν πού θα τον βάλουν…

Η Γκαγκάκη λοιπόν, είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Τότε, εκείνη την περίοδο, ήταν υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού και πρόεδρος της Τεχνόπολης: παραιτήθηκε και ο Κώστας Μπακογιάννης την είχε κάνει αποδεκτή.

Μας κάνουν πλάκα, δεν εξηγείται…

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες και ο δήμαρχος Αθηναίων τοποθέτησε την Γκαγκάκη, την όρισε δηλαδή, αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Τι… θέση είναι αυτή; Αναλαμβάνει, λέει, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προαγωγή της συνεργασίας με τους πολίτες και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους.

Και, εν κατακλείδι, «τις αρμοδιότητες της αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, θα ασκεί η αντιδήμαρχος Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.