Τρελά ερωτευμένος ο Light: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του (Pics)

H επίσημη ανακοίνωση της Panik για τα έκτροπα SNIK – Light στα #MadVMA22 (Pic)

O Light είναι συνιδιοκτήτης της Capital Music η οποία ανήκει στην Panik.

Αρκετές ώρες μετά τα έκτροπα SNIK και Light στα MadVMA επέλεξε να πάρει θέση η Panik στην οποία ανήκει η Capital Music της οποίας συνιδιοκτήτης είναι ο Light.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η δισκογραφική -η οποία δέχτηκε τα πυρά των χρηστών των social media για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, καθώς έχει στο δυναμικό τους πολλούς τράπερς– πήρε θέση, καταδικάζοντας κάθε μορφής βία.

Σε βίντεο ο τραυματισμός της: H στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου τρέχει να γλιτώσει απ’ τις μπουνιές του Light (Vid)

«Η Panik Entertainment Group καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards, χτες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertainment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που ο καθένας υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

H επίσημη ανακοίνωση της Panik για τα έκτροπα SNIK - Light στα #MadVMA22 (Pic)

Την ίδια ώρα, πάντως, στο Twitter πρωταγωνιστεί το hashtag #Cancel_trappers, με τα σχόλια που το συνοδεύουν να είναι διόλου κολακευτικά για τη δισκογραφική και τα πρόσωπα που έχει στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.