Έκανε την κίνηση-ματ ο Κόλκας... (Vid)

Έκανε την κίνηση-ματ ο Κόλκας… (Vid)

Το 'πε και το 'κανε...

Ήταν κάτι που ακουγόταν εντόνως το τελευταίο (αρκετό) διάστημα στην συμπρωτεύουσα και ο δημοσιογραφικός κόσμος το περίμενε πώς και πώς. Σας είχαμε προειδοποιήσει, άλλωστε, και μέσα από το dailymedia.com.gr πως κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται στην Θεσσαλονίκη. και θα γνωστοποιηθεί τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Όπως και εγένετο: το theopinion.gr του Σταύρου Κόλκα και των σταθερών συνεργατών του εδώ και πολλά χρόνια- τους κυρίους Άκη Σακισλόγλου και Δημήτρη Τσορμπατζόγλου- εξέδωσε ανακοίνωση για την… βόμβα που «ψηνόταν»: νέος Διευθυντής Σύνταξης στο site αναλαμβάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Συρμάτσης, ο οποίος διαθέτει πολυετή πείρα στα ηλεκτρονικά Μέσα.

Έκανε την κίνηση-ματ ο Κόλκας... (Vid)

«Η ιδιοκτησία του theopinion.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Δημήτρη Συρμάτση, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή σύνταξης στο νέο, φρέσκο και ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία του Δημήτρη Συρμάτση στην ομάδα μας, μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μαζί του, θα παλέψουμε για να πιάσουμε την κορυφή στα ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος.

Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, από την πρώτη μέρα αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο και με συντονισμένες ενέργειες και αρκετή υπομονή, είναι από σήμερα μαζί μας.

Το ύφος, το ήθος και η εργατικότητα του, εγγυώνται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας στο theopinion.gr.

Καλώς ήρθες Δημήτρη…» ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

«Μια νέα πρόκληση. Ένα ακόμη challenge. Με την ίδια φιλοσοφία, αξίες και αρχές της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του TheOpinion που με έκαναν να αισθάνομαι ότι είμαι πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη του project τους, αποδεικνύοντας το καθημερινά και στην πράξη.

Βρίσκω μια εξαιρετική ομάδα. Όμως site χωρίς αναγνώστες δεν υπάρχει. Και δημοσιογράφος χωρίς κριτική δεν γίνεται καλύτερος. Για αυτό ακολουθήστε το ταξίδι του TheOpinion και γίνεται κριτές μας και συμμέτοχοι παράλληλα στην προσπάθεια», ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο-podcast από την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας του theopinion.gr, το οποίο, όπως αποδείχτηκε εμπράκτως, δεν χρειάζεται οικονομικές πλάτες τρίτων για να διαπρέψει. Αρκεί το μεράκι των παιδιών που το «τρέχουν» και η, καλώς εννοούμενη, τρέλα τους…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.