Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας»

«Είναι αυτός που είναι, αλλά…»: Η ανάρτηση με νόημα του Βαξεβάνη για τη δολοφονική επίθεση στον Χίο (Pic)

Έκανε γνωστή μέσω twitter την άποψή του...

Είναι ένα από τα θέματα των ημερών, μαζί με την ένταση στα ελληνοτουρκικά και, φυσικά, την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας: η απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου έξω από σπίτι του συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μετά από λίγες μέρες, κι αφού η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, ο Χίος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε- συνοδεία της αστυνομίας, καθώς θα φρουρείται- στην οικία του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση σήκωσε πολλή κουβέντα, με τους τόνους ν’ ανεβαίνουν και τον Νίκο Χατζηνικολάου να «επιτίθεται» στον Στέφανο Χίο, πριν λάβει την «απάντηση» του εκδότη του «Μακελειού». 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κώστα Βαξεβάνη να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολιάζοντας την κατάθεση του Χίου. Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Documento” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media πως «Ο Χίος είναι αυτός που είναι, αλλά αν ισχύει ότι κατέθεσε πως τον πλησίασε γνωστός μεγαλοδικηγόρος να τον χρηματίσει για “να μην γράφει για την κυρία” και όταν αυτός αρνήθηκε τον πυροβόλησαν, δεν είναι να το προσπερνάμε επειδή είναι ο Χίος». 

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία της ανάρτησης, που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως:

«Είναι αυτός που είναι, αλλά...»: Η ανάρτηση με νόημα του Βαξεβάνη για τη δολοφονική επίθεση στον Χίο (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.