Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Επιμένει ο ΣΚΑΪ…

Στην ίδια στρατηγική, ακόμα μία σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΣΚΑΪ επιλέγει να επιστρέψει στη νέα φθινοπωρινή σεζόν νωρίτερα από όλους, στη λογική της παρουσίασης του νέου του προγράμματος πριν καν μπει ο Σεπτέμβριος, σε κάποιες περιπτώσεις, για να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Αυτό θα γίνει ξεκινώντας από την πρωινή του ζώνη, η οποία θα επιστρέψει ανανεωμένη με νέα πρόσωπα, αφού υπήρξαν μεταγραφές από και προς τον σταθμό τόσο στην ενημέρωση όσο και στη ψυχαγωγία.

«Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη Αυγούστου, 29 του μηνός που ξεκινά το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Εμείς θα γυρίσουμε φρέσκοι, θα γυρίσουμε δυναμικοί, θα γυρίσουμε πιο έμπειροι, θα γυρίσουμε με μια άλλη σύνθεση, με Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, δυο συναδέλφους που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχουν τη δική τους εμπειρία στην ενημέρωση.

Έχουν όμως, ταυτόχρονα και φρέσκια ματιά. Θα έχουμε ανανεωμένο στούντιο, θα έχουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα», δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Σήμερα» του σταθμού.

Λίγο αργότερα, στην πρωινή ζώνη, θα ακολουθεί η ψυχαγωγική εκπομπή που αναλαμβάνει από φέτος να παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά. Η επί πολλά χρόνια κεντρική παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μετακόμισε στο κανάλι του Φαλήρου και θα συνεχίσει στη ζώνη στην οποία έχτισε το κοινό της.

Επιμένει ο ΣΚΑΪ...

Στον ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν το νέο ριάλιτι σχέσεων «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν έχει επανδρωθεί με τους κατάλληλους παίκτες..

Η All Star εκδοχή του Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και όχι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά σίγουρα δε θα είναι από τα προγράμματα που θα ξεκινήσουν από τα τέλη Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.