Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Γουλβς – Ολυμπιακός

Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Γουλβς – Ολυμπιακός

Πέμπτη βράδυ ο αγώνας.

Το Europa League επιστρέφει σε… δύο δόσεις, με καρέ αγώνων την Τετάρτη 5 Αυγούστου κι άλλους τόσους την Πέμπτη. Το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Γουλβς.

Ενόψει της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων», την Πέμπτη 6/8 στις 22:00 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 στο «Μόλινιου» του Γουλβερχάμπτον οι απεσταλμένοι των καναλιών Cosmote Sport στην Αγγλία, Γιώργος Θαναηλάκης και Δημήτρης Σπηλιόπουλος, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, μέσα από την εκπομπή «pre game» (21:00 στο Cosmote Sport 1).

Μαζί τους, σε απευθείας σύνδεση από το στούντιο της Cosmote TV, θα είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέλιος Γιαννακόπουλος για να σχολιάσει την μεγάλη αναμέτρηση.

Στις 22:00 θα δοθεί η σέντρα για το πολυαναμενόμενο ματς, το οποίο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το Cosmote Sport 1 αλλά και το Cosmote Sport 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Πριν από την έναρξη των αγώνων κάθε ημέρας, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (19:00, Cosmote Sport 1) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο και τις τελικές επιλογές των προπονητών, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η εκπομπή θα επιστρέφει με πλούσιο ρεπορτάζ από τη δράση της ημέρας, αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων.

ΤΕΤΑΡΤΗ

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Βόλφσμπουργκ, COSMOTE SPORT 3

19:55 Κοπεγχάγη – Μπασάκσεχιρ, COSMOTE SPORT 7

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – LASK Λιντζ, COSMOTE SPORT 1

22:00 Ιντερ – Χετάφε, COSMOTE SPORT 2

ΠΕΜΠΤΗ

19:55 Σεβίλλη – Ρόμα, COSMOTE SPORT 3

19:55 Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς, COSMOTE SPORT 7

22:00 Γουλβς – Ολυμπιακός, COSMOTE SPORT 1

22:00 Βασιλεία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, C

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.