Shakira – Pique: Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να τους χωρίσει (Pic)

Μετά τη Shakira | Ο Pique είναι ζευγάρι με 23χρονη φοιτήτρια

Ο ποδοσφαιριστής ξεπερνά τον χωρισμό του.

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του Gerard Pique με τη Shakira. Το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από δέκα χρόνια ενώ είχε αποκτήσει και δύο παιδιά.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί εκείνες τις ημέρες έκανε λόγο για απιστία του διεθνούς άσου της Μπαρτσελόνα. Όπως φαίνεται τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, ο Pique ξεπερνάει τον χωρισμό του με μία 23χρονη φοιτήτρια. Η νέα αγαπημένη του ποδοσφαιριστή ονομάζεται Clara Chia Marti και εργάζεται στην εταιρεία του Ισπανού, την Kosmos ως διοργανώτρια εκδηλώσεων.

Οι δυο τους φαίνεται ότι είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήταν μαζί όταν ο διεθνής άσος ήταν ακόμη παντρεμένος.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», ανέφερε πηγή στη Sun.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, η Clara εξαφάνισε κάθε ίχνος της στο διαδίκτυο. Η 23χρονη φοιτήτρια έσβησε όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Διάφοροι χρήστες φρόντισαν βέβαια να κατεβάσουν κάποιες φωτογραφίες της.

Μετά τη Shakira | Ο Pique είναι ζευγάρι με 23χρονη φοιτήτρια

 

Μετά τη Shakira | Ο Pique είναι ζευγάρι με 23χρονη φοιτήτρια

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.