Shakira – Pique: Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να τους χωρίσει (Pic)

Η μοναδική φωτό που κυκλοφορεί: Αυτή είναι η 23χρονη νέα σύντροφος του Piqué – Με αυτήν απάτησε τη Shakira (Pic)

Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου».

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Shakira με τον Gerard Piqué. Το πρώην ζευγάρι μετρούσε πάνω από δέκα χρόνια κοινής ζωής ενώ είχε αποκτήσει και δύο παιδιά.

Τόσο η Shakira όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό τους. Ωστόσο, δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά καιρούς αναφέρουν ότι αφορμή για τον χωρισμό ήταν απιστία από την πλευρά του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, κάποια ΜΜΕ προχωρούν ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Ισπανός αμυντικός είναι σε σχέση με την Κλάρα Κία Μάρτι. Φημολογείται μάλιστα ότι η 23χρονη διοργανώτρια διάφορων εκδηλώσεων είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Piqué και της Shakira.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Από τη στιγμή που το όνομά της άρχισε να κυκλοφορεί στον τύπου, η Κλάρα φρόντισε να σβήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Λίγες φωτογραφίες της κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η μοναδική φωτογραφία που απεικονίζει τη νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η μοναδική φωτό που κυκλοφορεί: Αυτή είναι η 23χρονη νέα σύντροφος του Piqué - Με αυτήν απάτησε τη Shakira (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.