Προβληματισμός στον ALPHA με την Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι δείχνει ο πίνακας τηλεθέασης

Τα μεγάλα λάθη στο νέο πρόγραμμα του ALPHA

Στον ALPHA ξέρουν από… αυτογκόλ.

Αποτελεί ερώτημα το νέο πρόγραμμα του ALPHA στη… μετα-Μενεγάκη εποχή, και όχι μόνο, αλλά φαίνεται πως οι επιλογές δεν είναι οι ενδεδειγμένες – και το γράφουμε… από νωρίς.

Το κανάλι «επένδυσε» στην Αντελίνα Βαρθακούρη και σε εκείνη τη γραφική εκπομπή το χτύπημα του κουδουνιού. Την έφαγε η μαρμάγκα, και ο κορωνοϊός. Και πλέον ακούγεται ότι θα βγάλει, το κανάλι, το «Πάµε Πακέτο» του οποίου έχει τα δικαιώματα, όχι φυσικά με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά με τη Βαρθακούρη.

Σοβαρά τώρα; Βάλτε και τον Αντώνη Σρόιτερ στο «Φως στο τούνελ», ξέρω ‘γω… Που, ειρήσθω εν παρόδω, και η «Αυτοψία» του Σρόιτερ αλλά και οι «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, σταματούν ύστερα από χρόνια.

Στη, δε, θέση της Ελένης Μενεγάκη έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Κάποια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με μηδενική εμπειρία παρουσίασης, TV περσόνα της μόδας (ας πούμε…). Κι αν μια περσόνα είναι καλή στο Instagram, δεν σημαίνει ότι θα φέρει τηλεοπτικά νούμερα, όσο κι αν pushαριστεί.

Τα μεγάλα λάθη στο νέο πρόγραμμα του ALPHA

Για να μην πούμε για το Mega όπου παίρνει εκπομπή η Δανάη Μπάρκα, με προσόν ότι είναι κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου…

Αντίλογος; Υπάρχει. Στον ΣΚΑΪ, έφεραν από την Κρήτη την απαστράπτουσα (μη γράψω κάτι άλλο…) Ιωάννα Μαλέσκου, μια λαμπερή παρουσία, ένα φρέσκο πρόσωπο στην μπουχτισμένη ελληνική τηλεόραση και ίσως πάει καλά ενώ δημιουργείται δίπλα της ένα νεανικό πάνελ. Πιθανώς και με τη Δέσποινα Καμπούρη που έχουμε χρόνια να τη δούμε στο γυαλί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.