Πρεμιέρα για το Naftemporiki TV

Πρεμιέρα για το Naftemporiki TV

Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τη ΔΕΘ.

Στον «αέρα» θα βγει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το Naftemporiki TV. Το λανσάρισμα του νέου οικονομικού καναλιού ανακοινώθηκε με trailer που ανέβηκε στον Youtube λογαριασμό της εφημερίδας και θα γίνει στην

86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10/9. Η «Ναυτεμπορική» συμμετέχει στην ΔΕΘ 10-18/09) με περίπτερο (εξωτερικό stand 17, έξω από το περίπτερο 8) και ειδική έκδοση με τίτλο «Investment & Exports: Το διπλό στοίχημα της οικονομίας».

Η «Ναυτεμπορική» έχει μακρά πορεία στη ΔΕΘ, καθώς «συμπορεύεται» μαζί της από το 1970 και οι ειδικές εκδόσεις της χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως επίσης από φορείς και οργανισμούς.

Κεντρικός παρουσιαστής του νέου καναλιού, που αρχικά θα είναι διαδικτυακό και αργότερα θα «ανέβει» σε Cosmote TV και Nova, θα είναι ο έμπειρος Τάκης Σπηλιόπουλος. Οι εγκαταστάσεις του σταθμού του Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκονται στο Νέο Ηράκλειο, αρχικώς θα βγει 4ωρο πρόγραμμα και σταδιακά θα υπάρξει κανονική μετάδοση προγράμματος.

Στη δημοσιογραφική ομάδα και τις εκπομπές θα βρίσκονται και οι Νικόλ Λειβαδάρη, Χριστίνα Κουσουνή, Μαρία Σμιλίδου και άλλοι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.