Δεν κράτησε ούτε 2 εβδομάδες: Σε μετωπική Λιάγκας και Νομικού, τέλος από το Πρωινό

Δεν κράτησε ούτε 2 εβδομάδες: Σε μετωπική Λιάγκας και Νομικού, τέλος από το Πρωινό

Αυτή η συνεργασία εξ αρχής δε φαινόταν να κολλάει

Πρωινό ήταν και πάει για τη Δούκισσα Νομικού. Η τηλεπερσόνα βρέθηκε σε ένα κόνσεπτ που από την πρώτη στιγμή δεν έπειθε ότι της ταιριάζει και αυτό δεν άργησε να φέρει τη ρήξη με τον Γιώργο Λιάγκα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκείνη εκτός της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1.

Δεν πρόλαβε να κλείσει καλά καλά δύο εβδομάδες, αφού η πρεμιέρα έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου και έχουμε 23/9, διάστημα στο οποίο η Δούκισσα Νομικού έλειψε και 2 φορές από το Πρωινό. Αυτή της η απουσία, η σημερινή, ήταν που έφερε στην επιφάνεια την φημολογούμενη σύγκρουση που είχε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, η οποία την οδήγησε στο να θέσει εαυτόν εκτός.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως από τον ΑΝΤ1 καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να καμφθούν οι διαφορές τους, η Δούκισσα ωστόσο έχει θέσει μια σειρά από όρους που μοιάζουν δύσκολο να ικανοποιηθούν, ιδίως από τον Γιώργο Λιάγκα, σύμφωνα με όσα αφήνονται να εννοηθούν.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως χθες η Δούκισσα Νομικού είχε αναφέρει στο τέλος της εκπομπής πως θα είναι σήμερα στο πλατό, είχε ανανεώσει δηλαδή το ραντεβού, άρα αν ισχύουν όσα λέγονται και γράφονται, η σύγκρουση πρέπει να έγινε με το πέρας της χθεσινής εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.