Αποτροπιασμός 1 χρόνο μετά: To χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Κάρολαϊν πριν τη δολοφονία της (Vid)

Αποτροπιασμός 1 χρόνο μετά: To χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Κάρολαϊν πριν τη δολοφονία της (Vid)

Τι αποκάλυψε φίλη της Κάρολαϊν.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχώρησε μία φίλη της Κάρολαϊν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Όπως είπε η γυναίκα, το θύμα της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά δεχόταν χυδαία μηνύματα από τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», όταν ήταν μάλιστα 15 ετών.

Οι δυο τους ήταν γνωστό ότι είχαν κοινές επαφές αφού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αλόννησο. Στο νησί μεγάλωσε και ο Κάρολαϊν Κράουτς που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της.

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Κάρολαϊν Κράουτς.

Όπως αποκάλυψε, ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Κάρολαϊν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις.

«Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. ‘Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;’ κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός», είπε αρχικά.

«Όταν πήρε το μήνυμα η Κάρολαϊν γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε», συνέχισε.

Θυμίζουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών με αναστολή για υπόθεση revenge porn. Ο πρώην παρουσιαστής είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.