Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Μεταδόσεις και… σενάρια

Την τουρκική Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Ο αγώνας είναι (ελέω πανδημίας) μονός, θα διεξαχθεί στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα στις 25 ή 26 Αυγούστου κι αν ο ΠΑΟΚ περάσει, προχωρά στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Αν όχι, συνεχίζει στο 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τι κοινό έχουν οι εν λόγω τρεις αναμετρήσεις; Είναι εκτός της κεντρικής διαχείρισης της UEFA, η οποία στο Champions League ξεκινά από τα play offs και, στο Europa League, από τους ομίλους. Δεν υπάγονται στα δικαιώματα που κατέχει η Cosmote TV. Αντιθέτως, αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί να δώσει αγώνα εκτός έδρας, τότε το ματς θα είναι ελεύθερο προς διαπραγμάτευση

Όπερ μεθερμηνευόμενον, οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα καλυφθούν από το PAOK TV ή, extreme αλλά παίζει ως σενάριο, είναι προς διαπραγμάτευση. Πρόκειται ασφαλώς για win win κατάσταση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς είτε θα πρέπει να πληρώσουν οι Τούρκοι μεμονωμένα το PAOK TV είτε τον ΠΑΟΚ κάποιο κανάλι για να πάρει τα δικαιώματα του αγώνα..

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.