Πού θα δούμε μπάλα φέτος: Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League 2020 - 2021

Πού θα δούμε μπάλα φέτος: Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League 2020 – 2021

Τι ισχύει μέχρι τώρα.

Σχετική, βέβαια, η αναφορά στον υπότιτλο: τι ισχύει. Διότι, για το –αθάνατο- ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε, όλα είναι ρευστά. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε Κυπελλούχο για την… προηγούμενο σεζόν ενώ Super League 2 και Football League πιέζουν για αναδιάρθρωση.

Ας είναι. Με τα νυν δεδομένα, πόσες ΠΑΕ έχουν συμβόλαιο και πόσες όχι; Η απάντηση είναι… εννέα και πέντε, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών: την άρνηση του ΟΦΗ σε πρόταση της Nova και το επικείμενο λανσάρισμα του PAO TV από τον Παναθηναϊκό.

Κοντολογίς, η Nova έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά από τις 14 ΠΑΕ της Super League 2020-21: είχε από πέρυσι συμβόλαιο με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αρη και Αστέρα Τρίπολης, ανανέωσε με την ΑΕΛ, πήρε τα δικαιώματα του νεοφώτιστου ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και του Ατρόμητου που ήταν στην ΕΡΤ.

Αντίθετα, δεν υπάρχει τάση για ανανέωση από πλευράς Nova με τον Βόλο ενώ ο Παναθηναϊκός οδεύει για το PAO TV, όπως ο ΠΑΟΚ έχει το PAOK TV. Και, πλην του Βόλου, στον… αέρα είναι ακόμη η Λαμία, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και φυσικά ο ΟΦΗ.

Οι πέντε, μαζί με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ συζητούν, σύμφωνα με διαρροές, για τη δημιουργία μιας μικρής τηλεοπτικής λίγκας, με μετάδοση των αγώνων τους διαδικτυακά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.