Ο Κόκκαλης πουλάει σε Μπάκο και Καϋμενάκη...

Ο Κόκκαλης πουλάει σε Μπάκο και Καϋμενάκη…

Μιντιακή μεταβίβαση.

Και οι δύο πλευρές είναι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, χρόνια τώρα, και άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης παλιότερα με τον Ολυμπιακό, οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης με τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα που δημιούργησαν… από το μηδέν και ως και γήπεδο της έφτιαξαν.

Πλέον το έχουν ρίξει σε άλλο τομέα, πλην του κατασκευαστικού όπου διακρίνονται: στα ΜΜΕ. Λίαν προσφάτως απέκτησαν το αθηναϊκό κανάλι Action24, είχαν διαπραγματευτεί για το Kontra Channel, είχαν εμπλακεί σε σενάρια περί εξαγοράς ποσοστού του Open και, επόμενο βήμα, ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Ο Flash αποτελεί ένα από τα πιο παλιά brands στα ελληνικά μίντια. Πρόσφατα επανήλθε το site, το ραδιόφωνο ήταν στα πλάνα αλλά κάπου… κόλλησε. Δεν ξαναβγήκε. Όλα με χρηματοδότηση Σωκράτη Κόκκαλη. Το flash.gr δεν απέδωσε, με φιλοσυριζέικη γραμμή, και αποκτάται από το εν λόγω επιχειρηματικό δίδυμο, όπως και ο σταθμός. Ωστόσο εκκρεμεί να αποκτηθεί και συχνότητα καθώς το ΕΣΡ, αν κλείσεις, δεν κρατά ανοιχτή τη θέση κι ας είναι… κενό το 96 στα FM, όπως τώρα.

Στον Κόκκαλη ανήκε λοιπόν ο τίτλος, για να το πούμε εφημεριδίστικα. Και τον παραχωρεί.

Είχε προηγηθεί η αγορά το πλειοψηφικό πακέτο της κατασκευαστικής Intrakat συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και τώρα ακολουθεί και η απόκτηση του ιστορικού μέσου.

Κανάλι, ραδιόφωνο, site, να δούμε τι άλλο θα κάνουν οι δύο επιχειρηματίες… Απομένει να κλείσει το deal για την αγορά του τίτλου του Flash και έπονται κι άλλες κινήσεις…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.