Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

«Με την Έλενα Ακρίτα θα τα πούμε στα δικαστήρια!» (Vid)

Δικαστικές περιπέτειες για τη δημοσιογράφο.

Δικαστικά θα λύσουν τις διαφορές τους ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακρίτα. Ο θεατρικός παραγωγός ενοχλήθηκε από τις αναφορές της δημοσιογράφου προς το πρόσωπό του αλλά και τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την υπερέκθεση που έχει δεχτεί από τις πρωινές εκπομπές το ζευγάρι, η οποία οδήγησε στο γεγονός να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την εκπομπή Asia Express, στην οποία είχαν λάβει μέρος. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενοχλήθηκε γιατί μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα σχολίασε ότι το επάγγελμά του είναι… διάσημος.

Η Ακρίτα είχε πει χαρακτηριστικά στο podcast που παρουσιάζει, αναφερόμενη στο ζευγάρι που μονοπωλεί τα θέματα στα πρωινάδικα εδώ και μήνες: «Στην περίπτωση Μαυρικίου καθόλου δεν φταίνε τα πρωινάδικα. Μόνοι τους έκαναν υπερέκθεση της ζωής τους. Όταν λες 48 ώρες μετά τον γάμο «ήμασταν συνέχεια στο κρεβάτι». Συγγνώμη, δεν σας φταίνε οι άλλοι».

Σε δηλώσεις τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα το ζευγάρι αναφέρθηκε σε αυτό και έδωσε τη δική του απάντηση. «Πρώτη φορά απαντώ δημόσια για αυτό το θέμα. Γιατί εδώ και 6 μήνες μας έχει τρελάνει η κυρία Ακρίτα», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχει θέμα με εμάς, δεν ξέρω τι την έχει πιάσει. Δεν θα την πάρει την απάντηση από τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα. Δεν θα δώσουμε αξία σε αυτό το πράγμα γιατί έχω κουραστεί. Εκτός αν θέλει άλλη μία αγωγή.

Μετά που κέρδισε ο κύριος Σεφερλής να κερδίσει άλλη μια και ο κύριος Μαυρίκιος. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με ανθρώπους που μας δηλητηριάζουν. Υπάρχει και η νομική οδός. Καταρχήν την σέβομαι, την εκτιμώ, το ξαναλέω. Ντρέπομαι να της απαντήσω. Αυτή δεν θα έπρεπε να ντρέπεται όμως;»

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές αναφέροντας: «Και μια οφειλόμενη απάντηση στον Μ.Μαυρικίου που απειλεί με μηνύσεις. Ούτε οι πρωινές εκπομπές του φταίνε ούτε κανείς. Μόνος του άνοιξε την πόρτα της κρεββατοκάμαράς του και τώρα υβρίζει αυτούς που μπήκαν μέσα στο δωμάτιο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.