Χάρης Ρώμας | Κινείται νομικά κατά γυναίκας δημοσιογράφου που τον ενέπλεκε στην υπόθεση του Κολωνού (Vid)

Χάρης Ρώμας | Κινείται νομικά κατά γυναίκας δημοσιογράφου που τον ενέπλεκε στην υπόθεση του Κολωνού (Vid)

Τι ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε ότι έχει κινηθεί νομικά κατά δημοσιογράφου που τον ενέπλεκε στην σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού.

Ο Ηλίας Μίχος, ήταν φίλος ενός συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος. Ο 53χρονος επιχειρηματίας, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, είχε φωτογραφίες με πολλά πολιτικά πρόσωπα ανάμεσα στα οποία ήταν και ο Χάρης Ρώμας. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός είναι αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να διαχωρίσει τη θέση του.

«Δεν έκανα αγωγή. Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά, σε ένα site που διαβάζεις ακραία, με εμπλέκει… Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.


«Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter, το οποίο λέει: “Πιστεύετε ότι ο Χάρης Β-Ρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε”. Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το “καθίκι”», εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός και σεναριογράφος.



«Η κριτική που δέχτηκα από προσκείμενο site για την υποψηφιότητά μου στον δήμο Χαλανδρίου, τελείωνε με μια φωτογραφία που φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι της μια φίλη μου, λέγοντας: “Θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”. Ένα site το οποίο λιβανίζει την νυν διοίκηση του δήμου και κάνει στον Χάρη Ρώμα μια κριτική», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.