Aλέξης Τσίπρας | Απόψε κάνει το μιντιακό βήμα που πολλοί δεν περίμεναν...

Aλέξης Τσίπρας | Απόψε κάνει το μιντιακό βήμα που πολλοί δεν περίμεναν…

Απόψε, Τρίτη!

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι καθώς η προηγούμενή του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, ύστερα από το πολύμηνο «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι, είχε σηκώνει θύελλα συζητήσεως. Και, ως είχε αναφέρει από τις αρχές του μήνα ο Μιντιάρχης, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ.

Πού και πότε; Απόψε, Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη. Δεν έχει διευκρινιστεί αν και αυτή τη φορά θα είναι παρών και ο Αλέξης Παπαχελάς τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά παρά τις δημόσιες διαφωνίες τους.

Νομοτελειακά, το μυαλό όλων πάει στην εμφάνιση του Τσίπρα πριν από τρία χρόνια, χρόνια στο ίδιο πλατό, που είχε συζητηθεί έντονα. Τότε μάλιστα είχε εμφανιστεί ενώ ήταν ακόμη πρωθυπουργός, σε «εχθρικό περιβάλλον» όπως είχε αναφέρει και, κατά γενική ομολογία, είχε βγει κερδισμένος. Μη ξεχνάτε ότι το 24% των Ευρωεκλογών το έκανε 32% ένα μήνα μετά, στις εθνικές εκλογές.

Εγώ πάντως λέω ότι θα συζητήσουν κυρίως… για τον Παναθηναϊκό, εσείς τι λέτε;

Πέρα από την πλάκα, έχει όντως ενδιαφέρον. Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ας πούμε στο Kontra Channel. Άλλωστε, τόσοι υπουργοί του έχουν βγει εκεί, γιατί όχι;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.