Καυγάς στο Love it | Αποχώρησε ο James - Πολύ ενοχλημένη η Μαλέσκου (Vid)

Survivor All Star | Ο «όρος» του Τζέιμς Καφετζή στην Acun Medya για να συμμετάσχει στο ριάλιτι

Τι είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον τέταρτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Ο νεαρός μα καταγωγή από τη Ρόδο κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κυρίως λόγω του χαρακτήρα του αλλά και των αγωνιστικών του επιδόσεων.

Ήταν από τους παίκτες με τα υψηλότερα ποσοστά στα παιχνίδια του ριάλιτι. Ωστόσο, η οικειοθελής του αποχώρηση άλλαξε τα δεδομένα του «Survivor» αφού ήταν εκ των φαβορί.

Ο πρώην παίκτης είχε γενέθλια και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τον εντόπισε και τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο «All Star Survivor». Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το ριάλιτι επιστρέφει σε μία διαφορετική εκδοχή προκειμένου να καταφέρει να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είπε στην τηλεοπτική κάμερα ο Τζέιμς Κάφετζης υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα με την Acun Medya. «Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star, αλλά θα γίνει. Μου έχει γίνει μήνυση από την Acun Medya. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται», σημείωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αν αποσυρθεί η μήνυση, ίσως να πάρει μέρος στον νέο κύκλο του ριάλιτι. «Από το Survivor o Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός που έχω κρατήσει καλές επαφές. Μιλάμε αρκετά συχνά. Μιλάμε μαζί περισσότερο απ’ όσο μιλούσαμε με την πρώην κοπέλα μου», είπε ο Τζέιμς Καφετζής για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.