Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση - βόμβα από την εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση – βόμβα από την εκπομπή της

Ποιος συνεργάτης της αποχωρεί από την εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σεζόν θα αποτελεί παρελθόν από τον ALPHA. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια δε θα έχει τηλεοπτική στέγη αφού θα απέχει τουλάχιστον μία σεζόν από την τηλεόραση, όσον αφορά την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.

Αυτό έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό και παρότι τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, υπήρχαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η απόφαση για διάλειμμα ενός έτους είχε προαποφασιστεί από την ίδια την παρουσιάστρια.

Πριν όμως αποχωρήσει από τον ALPHA έγινε γνωστό σήμερα ότι ένας από τους στενούς της συνεργάτες παραιτείται για προσωπικούς λόγους που αφορούν τη σχέση του μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Την αποκάλυψη έκανε στη μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνεργάτη της εκπομπής και διευθυντή του περιοδικού «ΟΚ!» ο Γιώργος Ασημινάκης, ο επί 17 συνεχή χρόνια floor manager της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, δήλωσε την παραίτησή του. Ο πρώην συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας ήταν μαζί της από τον «Πρωινό Καφέ» το μακρινό 2003.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρει ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος του floor  manager αποκάλυψαν ότι υπήρχε πρόβλημα εδώ και καιρό με τον Γιώργο Ασημινάκη να μην εγκείνει κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας προς το πρόσωπό του ειδικά, όχι γενικά. Αυτό δημιουργούσε προβλήματα στις σχέσεις τους τα οποία κατέληγαν σε διαφωνίες μέχρι την οριστική ρήξη.