Χτυπιέσαι από τα γέλια: Το βίντεο-έπος του νο1 Έλληνα stand-up comedian για όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό (Vid)

Χτυπιέσαι από τα γέλια: Το βίντεο-έπος του νο1 Έλληνα stand-up comedian για όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό (Vid)

Ένα μικρό διαμάντι...

Ο κορωνοϊός συνεχίζει τον «καλπασμό» του σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση και να βρίσκεται προ των πυλών του δεύτερου κύματος- αν, δηλαδή, δεν έχει περάσει το… αποκρουστικό κατώφλι.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, πως τα κρούσματα ανεβαίνουν καθημερινά και έχουν σταθεροποιηθεί πάνω από τα 200/ μέρα, παρά το ότι οι διασωληνωμένοι αυξάνονται, παρά τις συνεχείς συστάσεις των ειδημόνων για χρήση της μάσκας και τήρηση των μέτρων, υπάρχουν εκείνοι (οι… Covidiots, σύμφωνα με το ευφυές «προσωνύμιο» που τους αποδόθηκε) που συνεχίζουν να πιστεύουν πως τα πάντα είναι μια τεράστια συνωμοσία, ότι δεν υπάρχει ιός, ότι ο Μπιλ Γκέιτς και τα τσιπάκια του βρίσκονται πίσω απ’ όλα και… και… και…, μέχρι να εκραγεί ο εγκέφαλος κάθε εχέφρονος ανθρώπου.

Αυτή η κατάσταση- η άρνηση ορισμένων να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα και τα σαθρά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν- αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Διονύση Ατζαράκη. Ο πασίγνωστος stand-up comedian με το φανατικό κοινό-που τον ακολουθεί αδιαλείπτως από το Cineλθετε και μετά- έφτιαξε ακόμα ένα διαμαντάκι, παρωδώντας με το μοναδικό του τρόπο την όλη φάση.

Μπορεί το βίντεο να είναι μικρό σε διάρκεια, όμως, πιστέψτε μας, τα γέλια σας θα διαρκέσουν την τριπλάσια ώρα- και σας πάμε και στοίχημα…

Απολαύστε το παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.