Γιώργος Καραμέρος | Από του Κόκκαλη… στη Βουλή

Γιώργος Καραμέρος | Από του Κόκκαλη… στη Βουλή

Πολιτεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος.

Πλώρη για τη Βουλή βάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος. Ο άλλοτε αντιπεριφερειάρχης Αττικής και τέως υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Εσχάτως διετέλεσε στενό συνεργάτη της επικεφαλής του site Ζωής Χαλιδιά (πρώην επικοινωνιολόγος του Αλέξη Τσίπρα) αλλά και του Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς ήταν επικεφαλής του Flash.gr, το οποίο… αναστήθηκε από τις στάχτες του – κι ενώ στα πλάνα υπήρχε και η επάνοδος του ραδιοφωνικού Flash. Ωστόσο το brand name και τα Μέσα αυτού πωλήθηκαν στους Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο προ μερικών μηνών.

Ο καλός συνάδελφος έχει κάθε λόγο να ελπίζει βέβαια σε εκλογή αν και ακούγεται ότι ίσως κατέλθει στην Ανατολική Αττική και η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του αδελφή του πρώην πρωθυπουργού. Η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή κομματικά και έχει εκλεγεί συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής της οργάνωσης. Στην ίδια περιφέρεια πρώτος ήταν το 2019 ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ εξελέγησαν επίσης ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου και ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος.

Δεν αποκλείεται, δε, ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του κόμματος Διονύσης Τεμπονέρας να κατέλθει επίσης στην Ανατολική Αττική και όχι στην Αχαΐα, όπου δεν θα είναι υποψήφιος αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο κ. Τσίπρας.

Συζήτηση γίνεται και για τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγο του εκλιπόντος Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που διετέλεσε και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.