Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

Αποχώρησε από το Open γνωστή δημοσιογράφος

Tι ανακοίνωσε στα social media.

Μία τηλεοπτική ρεπόρτερ, η Γεωργία Λαγού, του ελεύθερου ρεπορτάζ αποχώρησε μετά από αρκετά χρόνια από τον τηλεοπτικό σταθμό του Open ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook όπου ευχαρίστησε τους πρώην συνεργάτες κάνοντας πολλές λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές αναφορές.
«Μετά από αρκετά χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το Open.Η δουλειά στην τηλεόραση είναι σκληρή και απαιτητική,αναγκάζεσαι να γίνεσαι ανθεκτικός.Χτίστηκαν σχέσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες.Εργάστηκα με πυξίδα την αλήθεια μου και την ηθική μου και πολλές ήταν οι φορές,που τα γύρισα ανάποδα για να σταθούνε όρθια- Σκαριμπική μέθοδος επιβίωσης.Οι Δημοσιογράφοι ψάχνουμε τους καφκικούς ήρωες να μας μιλήσουν, να γείρουν πάνω μας, είναι αυτοί που είναι πάντα τραγικοί και απομονωμένοι.Ο άνθρωπος και οι ιστορίες του,η ματιά τους με συγκλονίζει, σου ανοίγουν τα μάτια στον κόσμο και αυτοί οι πρωταγωνιστές θέλουν κάπου ν΄απαγγειάσουν.Έρχονται στα χέρια μας.Εμείς, που ξεκινήσαμε από την τηλεόραση είμαστε σαν τον Καραβάτζιο, που θα έπληττε χωρίς το αγόρι, έτσι και εμείς πλήττουμε χωρίς αυτήν.
Μη ξεχνάτε υπάρχει κάτι στην ιστορία, που λέγεται παγίδα ισχύος, ο ισχυρός παγιδεύεται μέσα στην ισχύ του και όλα ανατρέπονται!?
Ευχαριστώ όλους τους τεχνικούς,εικονολήπτες, ηχολήπτες που κινδυνέψαμε, γελάσαμε και ζήσαμε μαζί, τους χρυσοδάκτυλους μοντερ και εξομολογητές,τους συναδέλφους που συμπορευτήκαμε και τους αρχισυντάκτες που στάθηκαν βράχοι. ???
Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.