Νέα εποχή: Και στην κινητή τηλεφωνία η Nova

Νέα εποχή: Και στην κινητή τηλεφωνία η Nova

Τα πλάνα της εταιρείας.

Σε ειδική, εορταστικού χαρακτήρα, εκδήλωση αύριο Τετάρτη 11/10 θα επισημοποιηθεί  η συνένωση των Wind και Nova εις… εταιρείαν μίαν.

Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες και η νέα εταιρία θα τρέχει υπό το… ΑΦΜ της Wind αλλά το εμπορικό brand θα είναι της Nova. Για να το κάνουμε λιανά, ο σχεδιασμός της μητρικής United Group έκανε πράξη την απορρόφηση από τη Wind των εταιρειών Νοva Τηλεπικοινωνίες, Νοva Broadcasting και Netmed.

Βέβαια, το ενδιαφέρον είναι αλλού: η νέα Nova θα ξεκινήσει την παροχή ανταγωνιστικών -όπως διαρρέουν τα στελέχη της- ενιαίων πακέτων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και φυσικά συνδρομητικής τηλεόρασης. Τέσσερα σε ένα. Το σίγουρο είναι πως μετά την ενοποίηση το νέο σχήμα θα κατέχει πλέον τη δεύτερη θέση στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Ελλάδας σε σταθερή τηλεφωνία / ίντερνετ και συνδρομητική τηλεόραση, πίσω από την Cosmote TV.

Εκτός απροόπτου στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί και η συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague, είδηση που καθ’ αποκλειστικότητα είχε αποκαλύψει το DailyMedia.

Η νέα εποχή για τη Νova θα κορυφωθεί μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Το επενδυτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (Fiber to the Home) και την πανελλαδική κάλυψη του δικτύου 5G.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.