Ιορδάνης Χασαπόπουλος | Τεράστιο «όχι» στη Βουλή...

Ιορδάνης Χασαπόπουλος | Τεράστιο «όχι» στη Βουλή…

Δεν θα κάνει το μεγάλο βήμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος…

«Το ΠΑΣΟΚ μεσουράνησε 20 χρόνια, οπότε όποιος έκανε κυβερνητικό ρεπορτάζ και έβγαινε από το Μαξίμου, τη Χαριλάου Τρικούπη ή το σπίτι του Ανδρέα ήταν «ο Πασόκος». Αυτό έκανε τότε η κοινωνία. Σε χαρακτήριζε. Δεν με ένοιαζε όμως πολύ. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να έχω το ρεπορτάζ» έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega δέχθηκε, παραπάνω από μια φορά, κρούσεις και προτάσεις για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Αλλά, ως μάθαμε, αντί για τη Βουλή προτίμησε την… Ανθή (Βούλγαρη).

Στην Ξάνθη υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας και στην περιφέρεια ως εκλεγμένος σύμβουλος και ο βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν, πιθανώς και ο Φώτης Καραβασίλης.

Αναζητείται και μια γυναίκα (λόγω της υποχρεωτικής ποσόστωσης) και ο Χασαπόπουλος πρότεινε την ανιψιά του, Έρση Παρχαρίδου, πρώην ανταποκρίτρια του Mega και επιχειρηματίας της περιοχής. Και λογικά θα κατέβει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.