To δημόσιο «ευχαριστώ» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

«Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»: Δημόσια διάψευση Χατζηνικολάου (Pic)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Νίκος...

Φανερά εκνευρισμένος απαντά ο Νίκος Χατζηνικολάου σε δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν στις 19:00.

«Αν και η απόφαση ώστε το δελτίο να προβάλλεται τελικά στις 19.00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος -και δεν είναι η πρώτη φορά-, καθώς είναι η τρίτη φορά από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Για να μην πούμε για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού», γράφει χαρακτηριστικά η Μεσσαροπούλου, με τον Χατζηνικολάου να σπεύδει να απαντήσει μέσω Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά το ρεπορτάζ της.

«Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»: Δημόσια διάψευση Χατζηνικολάου (Pic)

Τι έγραψε;

«Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί, καθώς η Τίνα Μεσσαροπούλου έσπευσε να του απαντήσει, υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ της είναι αληθές, γράφοντας: «Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι δεν είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη με την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ωστόσο, δεν άφησε αναπάντητα όσα έγραψε εκείνη, καθιστώντας σαφές πως η αλλαγή ώρας του Δελτίου ήταν δική του εισήγηση. «Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου.Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», έγραψε και το θέμα έκλεισε εκεί.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον…

«Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»: Δημόσια διάψευση Χατζηνικολάου (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.