«Χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση»: Το tweet του Πορτοσάλτε για τα μέτρα που συζητήθηκε (Pic)

«Ο Παναθηναϊκός έχει…»: Το σχόλιο Πορτοσάλτε για τον πρόεδρο του τριφυλλιού που έγινε viral

Η αναφορά του στον Γιάννη Αλαφούζο που έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Θέση στο 3-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος, μάλιστα, δε σταμάτησε εκεί, αφού παρέθεσε στη συνέχεια ένα σχόλιο για τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε, στάθηκε ιδιαίτερα στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα τον Ολυμπιακό όπου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Προφανώς ΑΕΚάρα ολέ! Σας πήραμε μέσα στο ματς», επικεντρώθηκε στη δίκαιη επικράτησή της λέγοντας πως «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται μεζούρα για να μετρήσει τα δοκάρια προκειμένου να κερδίσει στο γήπεδο. Η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει στο γήπεδο παίζοντας μπάλα. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά. Η ΑΕΚ χθες νίκησε πανάξια τον Ολυμπιακό στο γήπεδο, γιατί έπαιξε καλύτερα.»

Μάλιστα, πρόκειται για ένα σκορ, όπως δήλωσε, το οποίο ήταν βαρύ για τους ερυθρόλευκους, αφού είναι κάτι που εκείνοι δεν το έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, όμως «Γυρίζει η μπάλα, γυρίζει η ζωή».

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις είναι η αναφορά του στον Παναθηναϊκό: «Έχει πολύ σοβαρό αφεντικό ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του».

Φυσικά, αμέσως μετά ολόκληρος ο κόσμος του διαδικτύου πήρε φωτιά με τις αντιδράσεις να ποικίλουν ως προς την έκφραση που έγινε viral.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.