Έτρεχε να ξεφύγει απ’ το σπίτι της με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ | Viral η πρώτη συνάντηση Shakira - Piqué μετά τον χωρισμό (Vid)

Έτρεχε να ξεφύγει απ’ το σπίτι της με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ | Viral η πρώτη συνάντηση Shakira – Piqué μετά τον χωρισμό (Vid)

Η Shakira δεν του έριξε ούτε βλέμμα.

Η κόντρα ανάμεσα στο ζεύγος Shakira-Piqué καλά κρατεί και, μάλιστα, συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα viral στιγμές στο διαδίκτυο.

Αυτήν τη φορά, ο πρώην άσος της Μπαρσελόνα, πάνω στη βιασύνη του, έφυγε από το σπίτι της πρώην συζύγου του με ανοιχτό πορτμπαγκάζ.

Πρόκειται για μια συνάντηση που προσέφερε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα μέσα της Ισπανίας, η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα, αφού, απεικονίζει τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή να προσπαθεί να δώσει τέλος στην άβολη στιγμή και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του χωρίς να έχει κλείσει ούτε το πορτμπαγκάζ.

Μπορεί ο ίδιος να ήταν αφηρημένος, ωστόσο, η αμηχανία ήταν έκδηλη.

Οι δύο celebrities συνεχίζουν να συναντιούνται, κυρίως, όταν ο Piqué παίρνει τα παιδιά του για να περάσει χρόνο μαζί τους. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ένας από τους όρους που εκείνοι έχουν συμφωνήσει είναι να μη βρίσκονται οι νέοι τους σύντροφοι στα σπίτια τους, όταν έχουν τα παιδιά, για να απαλύνουν την κατάσταση στους γιους τους.

Άλλο ένα στιγμιότυπο, το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν και το βίντεο της Marca, που δείχνει την Κολομβιανή σταρ να αγνοεί παντελώς τον πρώην σύντροφό της όταν τα οχήματά τους διασταυρώθηκαν. Πρόκειται για την ώρα που ο Piqué τακτοποιούσε τα πράγματα των παιδιών στο αυτοκίνητο, όταν εκείνη δε γύρισε το κεφάλι της και δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.