Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ στο «Είσαι το ταίρι μου» πριν την Κατερίνα Λέχου (Pics)

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ στο «Είσαι το ταίρι μου» πριν την Κατερίνα Λέχου (Pics)

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το ρόλο, μέσα από τον οποίο αγαπήθηκε.

Σταθμός στην καριέρα της Κατερίνας Λέχου ήταν αδιαμφισβήτητα ο ρόλος της στο «Είσαι το Ταίρι μου», όπου υποδύθηκε την εντυπωσιακή, Βίκυ Σεϊτανίδη.

Πρόκειται για την κωμική σειρά του Mega, η οποία μας κράτησε συντροφιά κατά την τηλεοπτική σεζόν 2001-2002 και χάραξε βαθιά την αξία της στη μικρή ελληνική οθόνη.

Μάλιστα, η αγάπη του κοινού την ανέδειξε σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, η οποία προβλήθηκε αρκετές φορές σε επανάληψη, ενώ στιγμιότυπα και ατάκες της συνεχίζουν να κυριαρχούν στα social media.

Ωστόσο, η Κατερίνα Λέχου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ», αποκάλυψε πως για το ρόλο αυτόν η παραγωγή έψαχνε πρόσωπα και από το χώρο μόντελινγκ.

«Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου», όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ συνέχισε ρίχνοντας φως στα ονόματα της showbiz που είχαν περάσει από κάστινγκ και δεν ήταν άλλα από εκείνα της Βίκυς Καγιά και η Βίκυς Κουλιανού.

Μια έκβαση, την οποία, σήμερα, οι τηλεθεατές της σειράς δε θα μπορούσαν ούτε να φανταστούν… 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.