Η ΕΡΤ έχει δικά της… παιδιά, δεν χρειάζεται «μεταγραφές» τύπου Τρέμη

Η ΕΡΤ έχει δικά της… παιδιά, δεν χρειάζεται «μεταγραφές» τύπου Τρέμη

Και αποδεικνύεται και στο «γυαλί».

Οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και άνθρωποι της ΕΡΤ δίνουν έναν μεγάλο αγώνα ενημέρωσης εν μέσω της πανδημίας ελέω κορωνοϊού αλλά και του διαρκούς, live προγράμματος της ΕΡΤ1. Διότι είναι το μόνο κανάλι με «ζωντανές» εκπομπές» από τις 05:30 τα… χαράματα ως και τις 22:00 το βράδυ, ήτοι 16,5 ώρες. Συνεχόμενα!

Και εννοείται πως ήταν ευκαιρία είτε να πάρουν την ευκαιρία τους, είτε να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο, τα… δικά της παιδιά. Δημοσιογράφοι που εργάζονται εδώ και χρόνια στη δημόσια τηλεόραση. Απόρροια τούτου; Ότι ο η ΕΡΤ δεν χρειάζεται «μεταγραφές» τύπου Τρέμη: έχει ανταγωνιστικό ρόστερ για να παίξει καλή καλή μπάλα.

Επί παραδείγματι, η μεσημεριανή εκπομπή «Συνδέσεις» με Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο τα πάει εξαιρετικά από τη μέρα που ξεκίνησε, δίνοντας και καλή… ασίστ στο δελτίο.

Τηλεργασία μέρα πρώτη…

Geplaatst door Kostas Laskaratos op Dinsdag 24 maart 2020

Στο οποίο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είδαμε πρόσφατα τη Βούλα Μαλλά, σε έναν ρόλο που δείχνει ότι πραγματικά της ταιριάζει.

Στη λίστα και η Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Χρόνια στο… κουρμπέτι της ΕΡΤ, ανέλαβε την εκπομπή «Covid-19: Συνεχής Ενημέρωση», από τις 16:00 και για ένα τρίωρο και το αποτέλεσμα είναι άρτιο – και παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ την ΕΡΤ και τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα για τη χτεσινή φιλοξενία και συζήτηση για την Επόμενη Μέρα.

Geplaatst door Ioanna Laliotou op Donderdag 23 april 2020

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.