Μιντιάρχης | Η πρωτιά της Ράνιας, η επάνοδος της Κωνσταντίνας…

Μιντιάρχης | Η πρωτιά της Ράνιας, η επάνοδος της Κωνσταντίνας…

Τα μιντιακά νέα της ημέρας.

→ Και… trendάρει και πρωτεύει η Ράνια Τζίμα την τελευταία εβδομάδα, καθώς το δελτίο του Mega τερματίζει πρώτο κάθε βράδυ. Και στο σύνολο, έχοντας μικρό προβάδισμα από τον δεύτερο Αντώνη Σρόιτερ, και στο «δυναμικό κοινό» έχοντας όμως πολύ μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι του Alpha. Η Τζίμα στο 14,8% ήταν προχθές, ο Σρόιτερ στο 14,2% και ακολούθησαν Star (Μάρα Ζαχαρέα) με 12,2%, ΣΚΑΪ (Σία Κοσιώνη) με 11,8%, ΑΝΤ1 (Νίκος Χατζηνικολάου) με 10,7%, Open (Ματίνα Παπαδέα) με 9,9% και ΕΡΤ1 (Γιώργος Κουβαράς) με 3,9%.

→ Ο Χρήστος Αϊβαλιώτης αφού αποχώρησε από την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Open, μαθαίνω ότι οδεύει προς άλλη εκπομπή, στο Mega, σε αυτή της της Ελεονώρας Μελέτη μετά την απομάκρυνση από τη συγκεκριμένη θέση του Βασίλη Γρηγορόπουλου.

→ Απόψε έχει «Πρόσωπο με Πρόσωπο» τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στα Τέμπη. Καλεσμένοι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

→ Η επιστροφή της Queen Dina: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέχει για λίγο διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, προκειμένου να αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της αλλά συνομιλεί με την Acun Medya. Το συμβόλαιό της παραμένει ενεργό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί από τη νέα σεζόν να την ξαναδεί στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.

→ ΣΚΑΪ και Χρήστος Φερεντίνος τα έχουν σχεδόν βρει και ο παρουσιαστής όλα δείχνουν ότι αποχωρεί από τον Alpha. Η πρόταση είναι δελεαστική και περιλαμβάνει δύο σκέλη: την παρουσίαση καθημερινού τηλεπαιχνιδιού (του «Μονομάχου» που παρουσίαζε πριν από… 17 χρόνια στο Star) αλλά και μιας βραδινής εκπομπής.

→ Με δύο σειρές θα έχει παρουσία στο βραδινό πρόγραμμα του Mega την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου. Η «Γη της Ελιάς» με τον επόμενο κύκλο της αλλά και με τη νέα εβδομαδιαία δραματική σειρά «Φαμαγκούστα» (μεγάλο μέρος της ιστορίας αφορά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974).

→ Τέσσερις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Αργεντινής θα μεταδώσει και το προσεχές… ΣΚΔ το υβριδικό κανάλι του Open: Σαν Λορέντζο – Χιμνάσια, Ρίβερ Πλέιτ – Γοδόι Κρουζ, Μπάνφιλντ – Μπόκα Τζούνιορς και Κολόν – Νιούελς.


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.