Από το γυαλί… προς τη Βουλή

Από το γυαλί… προς τη Βουλή

Οι επώνυμοι στη μάχη του «σταυρού» – Με ποια κόμματα βάζουν υποψηφιότητα

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με όλα τα κόμματα να εντείνουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, στράφηκαν σε αρκετούς επώνυμους Έλληνες προκειμένου να τους συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους.

  • Νέα Δημοκρατία

Στα ψηφοδέλτια συμπεριλήφθηκαν τόσο ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος όπως και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, αμφότεροι στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Με τη ΝΔ θα είναι ξανά υποψήφια η Νόνη Δούνια, η οποία είναι ήδη βουλευτής Α’ Πειραιώς.

  • ΣΥΡΙΖΑ

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ο γνωστός μουσικός Μιθριδάτης, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν ως μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια». Ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει μάλιστα φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

  • ΠΑΣΟΚ

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο «Φως στο Τούνελ» θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

  • ΚΚΕ

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Διονύσης Τσακνής θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ. Από κοντά και ο Βαγγέλης Σερίφης, γνωστός ως «Dj Rico», σύζυγό της Κατερίνα Στικούδη και υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ και οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου στην Ανατολική Αττική (ήδη βουλευτής του κόμματος εκεί), Λίλα Καφαντάρη στην Κορινθία και Παύλος Ορκόπουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

  • Πλεύση Ελευθερίας

Υποψήφιος στις εκλογές 2023 και ο Σπύρος Μπιμπίλας με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.