Έκλεισε και σαρώνει: Αυτό είναι το πρόσωπο-έκπληξη που θα ‘χει μαζί του στο «Mhtsi Var» ο Γιώργος Μητσικώστας

Έκλεισε και σαρώνει: Αυτό είναι το πρόσωπο-έκπληξη που θα ‘χει μαζί του στο «Mhtsi Var» ο Γιώργος Μητσικώστας

Σε λίγες μέρες μέσα από τη συχνότητα του Action24.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει ανανεωμένος στην ελληνική τηλεόραση και το κοινό του μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Ο αγαπημένος μίμος κάνει το μεγάλο come back με νέο κόνσεπτ και με ένα πρόσωπο- έκπληξη μαζί του που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Dailymedia η εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα θα βγει μέσα απ’ τη συχνότητα του Action24 λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με πολιτική σάτιρα που τσακίζει κόκκαλα και με μιμήσεις νέων προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο (Μπισμπίκης, Κοκλώνης είναι δυο μόνο από τα πρόσωπα που θα μιμηθεί για πρώτη φορά ο «Μήτσι»), το «Mhtsi Var» θα κάνει αυτό… που λέει και το όνομά του. Θα εξετάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις της εβδομάδας από τον πολιτικό, αθλητικό και τηλεοπτικό χώρο αφού πρώτα μας τις παρουσιάσει… μέσα απ’ τη σωστή κάμερα.

Και ο «Μήτσι» δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του ο υπέροχος Σωτήρης Καλυβάτσης ο οποίος θα δέχεται τις ασίστ του Γιώργου Μητσικώστα για να σκοράρει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Εκτός από τα σκετς με τις μιμήσεις και τους νέους ήρωες που αναμένεται να γίνουν viral η εκπομπή θα έχει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και βίντεο deep fake, που έχουν αφήσει όσους τα έχουν δει με ανοιχτό το στόμα.

Και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο σχολιασμός των αμφισβητούμενων φάσεων της εβδομάδας που θα γίνεται στο στούντιο της εκπομπής από τον Γιώργο Μητσικώστα, τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Μάκη Ρηγάτο.

Stay tuned! Το «Mhtsi Var» έρχεται και θα κάνει πάταγο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.