Οι 4 λέξεις της Ράνιας Τζίμα που άφησαν άφωνο τον υπουργό

Ράνια Τζίμα: Η ερώτηση της στο Debate που προκαλεί πονοκέφαλο…

Η πιο απρόβλεπτη της βραδιάς.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες για το debate των πολιτικών αρχηγών, μετείχαν ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών Γιάννης Τρουπής, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και συντονιστής της τηλεμαχίας Γιώργος Κουβαράς και οι δημοσιογράφοι: Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Η τελευταία είναι και η νεότερη ηλικιακά δημοσιογράφος από τους έξι με μία πορεία διαρκώς ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη της τηλεθέασης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, σε έναν τηλεοπτικό στίβο πολύ ανταγωνιστικό.

Η παρουσία της ως κεντρική παρουσιάστρια στο βραδινό δελτίο του Mega αλλά και οι συνεντεύξεις της σε πολιτικούς αρχηγούς τον τελευταίο καιρό την έχουν κάνει να ξεχωρίζει από αρκετούς συναδέλφους της των μεγάλων Μέσων. Στο debate αναμένεται να είναι η λιγότερο προβλέψιμη τόσο στις στάνταρ θεματικές που συμφωνήθηκε να ρωτήσει όσο και στη μία τελευταία ελεύθερη ερώτηση που θα κάνει στους πολιτικούς αρχηγούς.

Στο φετινό δελτίο του Mega απέδειξε ότι δεν καπελώνεται, δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο, ειδικότερα ειρωνείες, παραπληροφόρηση και κακεντρεχή σχόλια, ακόμα και από πανελίστες του δελτίου. Οι αντιδράσεις της έγιναν viral και αποθεώθηκε σε αρκετές περιπτώσεις για το δημοσιογραφικό της θάρρος, θράσος αλλά και για το πόσο καλά προετοιμασμένη είναι σε κάθε θέμα που σχολίαζε.

Το debate είναι η ευκαιρία της να βρεθεί όχι μόνο απέναντι σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και απέναντι σε 5 συναδέλφους της των μεγάλων συστημικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας με τη σύγκριση, θέλοντας και μη, να γίνεται με το που τελειώσει η διαδικασία του. Kαι για τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα μοιάζει να είναι ο μόνος μη ελεγχόμενος και απρόβλεπτος παράγοντας μιας σχεδόν απόλυτα ελεγχόμενης διαδικασίας ερωτήσεων. Ο παράγοντας που φοβούνται πιο πολύ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.