«Δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο κ. Μητσοτάκης»: Ο on air καυγάς της Ράνιας Τζίμα με τον Πρετεντέρη μετά το debate (Vid)

«Δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο κ. Μητσοτάκης»: Ο on air καυγάς της Ράνιας Τζίμα με τον Πρετεντέρη μετά το debate (Vid)

Τα είπε όλα!

Ένταση επικράτησε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή το debate των πολιτικών αρχηγών.

Στη συζήτηση για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών, η παρουσιάστρια εστίασε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να τονίζει ότι πολλές φορές στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει λάθος την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά, η Τζίμα είπε πως «το Mega έβαλε το θέμα των υποκλοπών, γιατί κατά την άποψή μας πρόκειται για ένα κορυφαίο ζήτημα, στο οποίο πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις πριν φτάσουμε στις κάλπες. Για παράδειγμα, Γιάννη Χρηστάκο, καταφέραμε μετά από εννέα μήνες να πάρουμε απάντηση, αν ο κ. Ανδρουλάκης είναι κατάσκοπος. Μας πήρε λίγο, αλλά το μάθαμε, ότι δεν είναι κατάσκοπος. Γιατί να θυμίσω ότι τον Αύγουστο την πρώτη περίπου μιάμιση ώρα, όσοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί, ακούγαμε για την εμπλοκή τουλάχιστον πέντε χωρών. Είχαμε ακούσει για τη Ρωσία, για την Αρμενία, είχαμε ακούσει διάφορα».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο ρεπόρτερ Γιάννης Χρηστάκος και είπε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει πολλές φορές», για να τον διακόψει ο κ. Πρετεντέρης και να πει ότι «και στη Βουλή το είχε πει, τουλάχιστον, τρεις φορές. Ήταν λάθος ότι δεν το είχε πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή; Τρεις φορές το είπε».

Τζίμα: Δεν είναι αυτή η συζήτησή μας, δεν είναι για το λάθος. Γιάννη έχεις εστιάσει αλλού, συγγνώμη αλλά η συζήτησή μας είναι για το ότι λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν συνιστά εθνικό κίνδυνο

Πρετεντέρης: Εννοούσε ότι είναι λάθος, το έχει ξαναπεί.

Τζίμα: Μα δεν είναι το ίδιο. Πρώτη φορά παραδέχεται ότι ο Ανδρουλάκης δεν είναι εθνικός κίνδυνος.

Πρετεντέρης: Ουδείς έχει πει ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος. Είμαστε σοβαροί;

Τζίμα: Είναι θέμα Δημοκρατίας. Ας βάλουμε στη θέση του Ανδρουλάκη κάποιον άλλον. Για να παρακολουθεί η ΕΥΠ κάποιον, χρειάζονται 6 υπογραφές, όχι μία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εθνικός λόγος.

Πρετεντέρης: Αφού λέει ότι δεν υπάρχει, με το ζόρι να τον βρούμε;

Τζίμα: Αυτό λέμε από χθες, Γιάννη μου, και το βρίσκουμε όλοι ενδιαφέρον, ότι είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν είναι εθνικός κίνδυνος.

Πρετεντέρης: Εγώ ήμουν βέβαιος, άρα δεν εξεπλάγην.

Τζίμα: Δεν είσαι όμως ο πρωθυπουργός. Έχει διαφορά…

Πρετεντέρης: Ουδείς το έχει πει. Βρείτε μου έναν που να θεωρεί ότι ο Ανδρουλάκης είναι εθνικός κίνδυνος.

Τζίμα: Μα το θέμα είναι ότι το λέει ο οποιοσδήποτε ή ότι το λέει ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ;

Η Τζίμα απάντησε πως «δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο πρωθυπουργός!».

Δείτε τον έντονο διάλογο από το 4:30 στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.