Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας»

«Έχει το ακαταλόγιστο»: Άγρια κόντρα Βαξεβάνη – Μανώλη Καψή για τις μάσκες

Δυο δημοσιογράφοι, μια μεγάλη κόντρα.

Μία νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε στον δημοσιογραφικό χώρο. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο Μανώλης Καψής και ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο Μανώλης Καψής βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε σε έντονο ύφος ότι η εφημερίδα Documento υποστηρίζει πως οι μάσκες έγιναν υποχρεωτικές για να βοηθηθούν οι βιομήχανοι φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την χαρακτήρισε μάλιστα εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όσα είπε προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Ξυδάκη που ήταν στο στούντιο. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» αναρωτήθηκε αν ο Μανώλης Καψής μιλούσε ως τρολ ή ως δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε ο Μανώλης Καψής. Με ανάρτησή του μάλιστα στο twitter σημείωσε ότι όσα είπε ο Μανώλης Καψής αξίζουν ποινικής τιμωρίας προσθέτοντας ότι «έχει το ακαταλόγιστο».

«Αυτό που λέει ο Καψης, πως το Documento γράφει ότι οι μάσκες μπαίνουν υποχρεωτικά για να βοηθηθούν οι φίλοι βιομήχανοι του Μητσοτάκη, θα άξιζε ποινικής τιμωρίας, αλλά έχει το ακαταλόγιστο» σημείωσε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.