Big Brother: Ώρα Μικρούτσικου μετά τη ντροπή με τον Κρητικό…

Big Brother: Ώρα Μικρούτσικου μετά τη ντροπή με τον Κρητικό…

Τα επόμενα βήματα.

Το Dailymedia σας ενημέρωσε πρώτο για την απόφαση του ΣΚΑΪ να διώξει από το παιχνίδι τον Κρητικό, Αντώνη Αλεξανδρίδη, μετά την εμετική ατάκα του για τις γυναίκες.

Το Dailymedia σήμερα αποκαλύπτει ότι μετά τον χαμό που προκλήθηκε και την παρέμβαση Πέτσα, έγιναν σκέψεις στο κανάλι ακόμα και για οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Κάτι τέτοιο ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο να γίνει καθώς οι ρήτρες με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα του reality είναι υψηλές και χωρίς πολλά περιθώρια να σπάσουν, όμως και μόνο η σκέψη δείχνει την πρόθεση των ανθρώπων του καναλιού για δραστικές αλλαγές.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν στα social media οι φωνές για τους παρουσιαστές. Πολλοί περιμένουν την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και κάποιοι άλλοι τον προτρέπουν να αποχωρήσει από το reality.

Ο Ανδρέας αναμένεται να τοποθετηθεί στο Live της Παρασκευής, όμως άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε στο dailymedia ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί στα αυτονόητα. Όλοι γνωρίζουν την ευαισθησία του στα θέματα των γυναικών οπότε δεν πρόκειται απλώς να καταδικάσει όσα εμετικά είπε ο Αλεξανδρίδης.

Η παρέμβαση του Μικρούτσικου θα είναι καταλυτική ώστε να γίνει κατανοητό ότι συμπεριφορές σαν του Κρητικού δεν πρόκειται να γίνου ανεκτές στο μέλλον και να ξαναγυρίσει η συζήτηση στα του παιχνιδιού.

Το βέβαιο είναι ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να σώσει τόσο το κανάλι, όσο και το reality, αυτός είναι ο Μικρούτσικος. Γι’ αυτό και την Παρασκευή (αν οι εξελίξεις δεν τον προλάβουν ασφαλώς) θα είναι αυτός που θα βγει μπροστά.

Όπως κάνει χρόνια τώρα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.