Αντώνης Αλεξανδρίδης - «Big Brother»: «Μου στέλνουν γυναίκες και μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν»

Αντώνης Αλεξανδρίδης – «Big Brother»: «Μου στέλνουν γυναίκες και μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν»

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποβολή του από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Μετανιωμένος εμφανίζεται o Κρητικός Αντώνης Αλεξανδρίδης στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του μέσα στο σπίτι του «Big Brother».

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ζητά συγγνώμη για όσα είπε χωρίς πρώτα να σκεφτεί τι ακριβώς λέει και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει πειράξει ποτέ του γυναίκα, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία του να ξαναμπεί στο ριάλιτι προκειμένου να αποδείξει ποιος πραγματικά είναι.

«Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω, για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και μετάνιωσε πραγματικά», είπε και συνέχισε:

«Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά τον χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε μόνο για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ό,τι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».

Tέλος, σχολίασε πως παρά την κατακραυγή, ο ίδιος έλαβε και θετικά μηνύματα από το κοινό:

«Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχουν και περιπτώσεις που μου γράφουν ότι δεν θα ξαναδούν το Big Brother επειδή έφυγα εγώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.