Ναυάγησε το μεγάλο deal...

Ναυάγησε το μεγάλο deal…

Ποια άλλα sites ενδιαφέρουν τους επενδυτές.

Aπό τα τέλη της περασμένης βδομάδας κυκλοφορούσε εντόνως στην μιντιακή πιάτσα ότι μία (αν όχι δύο) συμφωνίες για αγοραπωλησίες ΜΜΕ που βρίσκονταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους, μάλλον βαίνουν προς… ναυάγιο! Οι φήμες… μετεξελίχθηκαν και σε είδηση, σύμφωνα με την οποία έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο deal εξαγοράς του «Πρώτου Θέματος» από τους επιχειρηματίες Δημήτρη Μπάκο, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρο Εξάρχου.

Ακούγεται ότι υπήρξε διαφωνία για το θέμα του μάνατζμεντ και για το ποιος θα κάνει κουμάντο -και για πόσο καιρό- μετά την πώληση.

Συναινετικό λοιπόν το… διαζύγιο, αφού οι δύο πλευρές έκριναν σκόπιμο να μη συνεχιστούν οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από τις αρχές καλοκαιριού. Έτσι, το «Πρώτο Θέμα» του Τάσου Καραμήτσου συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του, ενώ οι Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου αναπροσαρμόζουν τα σχέδιά τους σε σχέση με τις επενδύσεις που είχαν αποφασίσει να κάνουν στον χώρο των media (iefimerida, liberal, protagon).

Μάλιστα, οι γνωρίζοντες δεν αποκλείουν ακόμη και εντός της επόμενης βδομάδας να έχουν πέσει και οι οριστικές υπογραφές με κάποιο εξ αυτών.

Αφήνουν, μάλιστα, κι ένα ποσοστό άνω του 20% για να γίνει η ανατροπή και στο deal του «Πρώτου Θέματος». Μια ανατροπή που με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει δύσκολη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.