Ευρωπαϊκή εβδομάδα με τρία live ματς ελληνικών ομάδων

Ευρωπαϊκή εβδομάδα με τρία live ματς ελληνικών ομάδων

Ανά ημέρα και κανάλι.

Η ευρωπαϊκή διάκριση των ΠΑΟΚ, Άρη και ΟΦΗ κρίνεται αυτή την εβδομάδα και μεταδίδονται και τα τρία παιχνίδια για τα προκριματικά των Champions League και Europa League.

Ξεκίνημα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με τη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Μπενφίκα που θα μεταδοθεί ζωντανά και ελεύθερα από το Open (σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη) αλλά και από το Novasports 2, παράλληλα, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλείται να αντιμετωπίσει και την ευρωπαϊκή πρόκληση απέναντι στους «αετούς» της Λισσαβώνας με έπαθλο την πρόκριση στα play offs του Champions League.

H συνέχεια δίνεται την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες του ΟΦΗ και του Άρη. Η ομάδα της Κρήτης, επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού σε νοκ άουτ αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Στις 21:00 είναι η σειρά του Άρη να ριχτεί στο δρόμο για την ευρωπαϊκή διάκριση. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών του Europa League κόντρα στην ουκρανική Κόλος Κοβαλίβκα, μια ομάδα που μετράει μόλις 8 χρόνια ζωής και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.