Εκκλησία και Βελόπουλος κατά «Ράδιο Αρβύλα»

Η μεγάλη ανατροπή: Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν αυτό που ελάχιστοι περίμεναν

Το λες και έκπληξη...

Ακούστηκαν πολλά. Για την ακρίβεια, πάρα πολλά, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Και ήταν,  εν μέρει, λογικό: από τότε που ο Αντώνης Κανάκης τα «τσούγκρισε» με τον ΣΚΑΪ και τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» έμειναν εκτός τηλεόρασης, τα όσα ειπώθηκαν για την επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή και της παρέας του στη μικρή οθόνη είχαν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Θα πήγαιναν στον Open; Θα επέστρεφαν στον ΑΝΤ1, που έχασε από το πρόγραμμά του ένα πρόγραμμα που έκανε… τρελά νούμερα; Θα κατέληγαν στην ΕΡΤ, με την οποία είχαν προχωρημένες συζητήσεις;

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την κρατική τηλεόραση, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως τα δύο πρότζεκτ του γνωστού Θεσσαλονικιού θα… βούλιαζαν.

Ωστόσο, έγινε η μεγάλη έκπληξη: ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όχι απλά δεν τα παρατάνε, αλλά ετοιμάζονται για το μεγάλο comeback!  

Η γνωστή τετράδα το προσεχές διάστημα- και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο- θα επιστρέψει και επισήμως, με νέα επεισόδια του «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από το κανάλι τους στο YouTube- κάτι που είχαν κάνει δηλαδή και πριν από λίγους μήνες, την περίοδο της καραντίνας, μόνο που αυτή τη φορά τα «χτυπήματα» θα είναι πολύ πιο συχνά! Υπάρχουν και σκέψεις, όμως, να γυρίσει και το «Βινύλιο», καθώς οι δημιουργοί του αγαπούν ιδιαιτέρως την συγκεκριμένη εκπομπή και δε θέλουν να την αφήσουν.

Αυτή η επανεμφάνισή τους στο διαδίκτυο δεν σημαίνει απαραιτήτως πως δεν πρόκειται να τους δούμε στην τηλεόραση την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν- όχι. 

Κι αυτό γιατί ο Αντώνης Κανάκης έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με δύο διαφορετικά κανάλια. Το πρώτο, το… παλαιότερο εκ των δύο, είναι γνωστό και είναι και το μεγάλο φαβορί για ν’ αποσπάσει την υπογραφή του πολυτάλαντου Αντώνη. Το δεύτερο μπορεί να θεωρηθεί και έκπληξη, παρά την ένδοξη ιστορία του.

Ακόμα να καταλάβετε σε ποια αναφερόμαστε;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.