Ολυμπιακός: Δημιουργεί διαδικτυακό κανάλι

Ολυμπιακός: Δημιουργεί διαδικτυακό κανάλι

Στα τηλεοπτικά χνάρια ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ διένυσε τη σεζόν 2019-20 με το PAOK TV να μεταδίδει, όχι μόνο τους αγώνες της ομάδας στη Super League αλλά και αρκετές από ομάδες του ερασιτέχνη: βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, χάντμπολ, μπάσκετ γυναικών κ.ά.

Τον ίδιο δρόμο χαράσσει από φέτος ο Παναθηναϊκός με τη δημιουργία του PAO TV (ή Panathinaikos TV, με ανάλογη λογική με το PAOK TV μιας και δεν επήλθε συμφωνία με τη Nova.

Και ακολουθεί και το… OFSP TV (ή Οlympiakos TV)! Όχι πως δεν υπήρχε κι από άλλα έτη, με μεταδόσεις αγώνων ομάδων από μικρά, ανδρικά και γυναικεία, σπορ.

Αλλά, σύμφωνα με το «Φως των σπορ», ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κανάλι για να φιλοξενήσει το πόλο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και όλες τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ελέω της απουσίας θεατών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η λύση του live streaming, όπου θα μεταδίδονται διαδικτυακά οι εν λόγω αγώνες έναντι αντιτίμου, προκρίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τo project, ενώ θα δείχνει και τα ματς της αναπτυξιακής, μπασκετικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α2.

Βεβαίως, υπάρχει και εναλλακτική: τόσο το Mega όσο και το Οne Channel, αμφότερα υπό κοινή ιδιοκτησία που μπορεί, κάποια στιγμή, να κάνουν κάποια μετάδοση…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.