Το κανάλι του Παναθηναϊκού δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό

Το κανάλι του Παναθηναϊκού δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό

Η σύσταση του Panathinaikos TV.

Και επίσημα κυκλοφορεί πλέον, και είναι διαθέσιμο, το Panathinaikos TV καθώς η ΠΑΕ απευθύνθηκε στο ΕΣΡ για να λάβει το πράσινο φως για τη μετάδοση του διαδικτυακού καναλιού του «τριφυλλιού».

Και όντως, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έδωσε το «ΟΚ» για την προβολή του μέσω ευρυζωνικών δικτύων, δορυφόρου, διαδικτύου και δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για 6ωρο πρόγραμμα, μέσω του paotv.gr αλλά και αναμετάδοση από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV.

Ως έχει γίνει γνωστό το Panathinaikos TV, εκτός από τη δραστηριότητα (εντός έδρας αγώνες, φιλικά, προπονήσεις κλπ.) του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, θα  μεταδίδει επίσης ειδήσεις και πληροφορίες αθλητικού περιεχομένου, τους αγώνες του Ερασιτέχνη όπως τα τμήματα βόλεϊ, στίβου και κολύμβησης, αγώνες από το αρχείο και άλλα.

Ωστόσο, ως ιδιοκτήτρια του Panathinaikos TV δεν εμφανίζεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με την αίτηση προς το ΕΣΡ, ανήκει στην Green TV Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, η οποία συστήθηκε στις 19 Αυγούστου κι έχει ως έδρα το Κορωπί.

Σύμφωνα, δε, με το καταστατικό της, δεν εμφανίζεται κάπου ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά ιδιοκτήτης της Green TV κατά 100% είναι ο Γιάννης Σπανολιός, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αλαφούζου.

Η Ντόρα Πάκα ορίστηκε ως επ’ αόριστον διαχειρίστρια, παλιότερα ήταν εμπορική διευθύντρια του Παναθηναϊκού αλλά και στέλεχος του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.