Ενεργοποιείται το ERTFlix για το Roland Garros

Ενεργοποιείται το ERTFlix για το Roland Garros

Νέα… ήθη και έθιμα από την ΕΡΤ.

Την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το τρίτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν: το Roland Garros όπου δεσπόζει η παρουσία των Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και άλλων αστέρων, όπως και του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά και του Ντόμινικ Τιμ.

Η ΕΡΤ θα συνδεθεί με τα γήπεδα του διάσημου τουρνουά τένις από την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου μέσω της δωρεάν πλατφόρμας της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε οι φίλοι του αθλήματος να παρακολουθήσουν ζωντανά από το ERTFLIX τους αγώνες του φημισμένου open, ακόμα κι αν διεξάγονται παράλληλα – έως και σε τέσσερα γήπεδα.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα από την κατηγορία LIVE να επιλέξουν ένα από τα ΕΡΤ Sports 1, ΕΡΤ Sports 2 και ΕΡΤ Sports 3 για να παρακολουθήσουν διαφορετικές αναμετρήσεις που διεξάγονται ταυτόχρονα, σε ζωντανή περιγραφή.

Tα τρία κανάλια θα δημιουργηθούν ειδικά για την περίοδο του Roland Garros στο ERTFLIX, ώστε το κοινό να μην χάσει ούτε… πόντο.

Εναλλακτικά οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά τους αγώνες του Roland Garros και από το αθλητικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, την ΕΡΤ Sports HD.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.